Sagt om sorg

Jeg står bag fire bøger om sorg. ‘Sagt om sorg’ og ‘Sagt om sorg II’ er bøger med tankevækkende citater fra mennesker, der fortæller åbent om, hvordan de oplevede at miste en elsket – et barn, en forælder, en livsledsager – og om omgivelsernes reaktioner. Mange oplever, at omgivelserne hurtigt forventer, at sorgen ’går over’. Imidlertid er sorg ofte ikke noget, der går over, men noget, man må lære at leve med.

Målgruppen er alle mennesker i sorg, og bøgerne er en oplagt gave til mennesker, der har mistet, måske i stedet for en buket eller sammen med buketten.

Bøgerne koster kr. 135,- pr. stk. og kan købes/bestilles hos boghandleren eller på nettet. Du kan også bestille dem direkte hos mig. Hvis bestillingen skal sendes, tillægges forsendelse og porto.

Nikoline Werdelin har skrevet om bøgerne i sin brevkasse i ugebladet SØNDAG nr. 11 2019:

“Prøv at læse Louise Winthers to små, dejlige bøger fra forlaget Eksistensen. Der er så mange smukke, dybe citater fra forskellige mennesker, der har gennemlevet store tab. Dels om hvor omkalfatrende sorg er, hvordan det ændrer perspektivet på tilværelsen – og hvor lang tid det tager at komme igennem. Og selvom man kommer igennem, kommer man aldrig ud som den samme. En forandring er nødvendig.

Der er ord om skyldfølelse, vrede, savn – om ufrivilligt at komme med i en sorggruppe – og om det, der kan give tilværelsen mening – efter. Esben Kjær, der mistede sin 7-årige søn, taler om at hente en mening i det meningsløse. Filminstruktøren Anne Wivel om at bruge kræfter, hun slet ikke havde, og om, til sin egen overraskelse, at skvatte sammen. Og Ole Michelsen fortæller, hvad det betyder at tale med andre. Og mange flere kloge folk, der formulerer sig smukkere, bedre og mere intenst om temaet, end jeg kan gøre det her.”