Mit forfatterskab

Jeg har udgivet i alt syv bøger, og her kan du læse et forfatterportræt af mig:
 
 

Digtsamlingen ‘I sorgens hus’

Min seneste udgivelse er digtsamlingen ‘I sorgens hus’ fra 2024: https://www.forfatterskabet.dk/i-sorgens-hus/
 

Digtsamlingen ‘Dødens dønninger

er lyriske betragtninger om livet og døden, om sorg og håb. Læs mere her, hvor du også kan bestille bogen: www.forfatterskabet.dk/doedens-doenninger/

Romanen ‘Men så døde mormor’

er min erindringsbaserede roman, som bibliotekernes anmelder varmt anbefaler:
“Medrivende bog om, at mobning og dårligt selvværd også kan finde sted for børn i familier med højuddannede forældre. Bogen vil fange mange, der selv kæmper med lig i lasten fra et på facaden fint barndomshjem. For voksne med interesse for skæbnefortællinger om livskriser og mobning.”
Bestil bogen, hvor du normalt køber bøger, eller direkte hos forlaget: www.forfatterskabet.dk/produkt/men-saa-dode-mormor/

Citatbøgerne ‘Sagt om sorg’ og ‘Sagt om sorg II’

er bøger med tankevækkende citater fra kendte og knap så kendte mennesker, der fortæller åbent om, hvordan de oplevede at miste en elsket. Alle voksne, der er i frisk eller ‘gammel’ sorg, vil kunne have gavn af bøgerne. Se også Nikoline Werdelins anbefaling i boksen nedenfor.
Køb dem, hvor du plejer at købe bøger, eller køb direkte hos forlaget Eksistensen:

‘Sagt om sorg’, som især handler om den friske sorg: www.eksistensen.dk/sagt-om-sorg.html

‘Sagt om sorg II’, som især handler om den ‘gamle’ sorg: www.eksistensen.dk/boger/sagt-om-sorg-ii.html

 

Nikoline Werdelin har skrevet om bøgerne i sin brevkasse i ugebladet SØNDAG nr. 11 2019:

“Prøv at læse Louise Winthers to små, dejlige bøger fra forlaget Eksistensen. Der er så mange smukke, dybe citater fra forskellige mennesker, der har gennemlevet store tab. Dels om hvor omkalfatrende sorg er, hvordan det ændrer perspektivet på tilværelsen – og hvor lang tid det tager at komme igennem. Og selvom man kommer igennem, kommer man aldrig ud som den samme. En forandring er nødvendig.

Der er ord om skyldfølelse, vrede, savn – om ufrivilligt at komme med i en sorggruppe – og om det, der kan give tilværelsen mening – efter. Esben Kjær, der mistede sin 7-årige søn, taler om at hente en mening i det meningsløse. Filminstruktøren Anne Wivel om at bruge kræfter, hun slet ikke havde, og om, til sin egen overraskelse, at skvatte sammen. Og Ole Michelsen fortæller, hvad det betyder at tale med andre. Og mange flere kloge folk, der formulerer sig smukkere, bedre og mere intenst om temaet, end jeg kan gøre det her.”