JTI giver dig:

 • Større forståelse for dig selv, når du har det godt
 • Større forståelse for dig selv, når du er presset eller stresset
 • Indsigt i hvordan du kan blive et mere ”helt” menneske

 

Hvis JTI bruges i en gruppe, kan den give jer:

 • Større forståelse for hinanden
 • Større indsigt i og respekt for jeres forskelligheder
 • Et fælles sprog at tale om forskelligheder på
 • Indsigt i hvordan I kan bruge jeres forskelligheder som et aktiv i dagligdagen

JTI giver dig:

 • Større forståelse for dig selv, når du har det godt
 • Større forståelse for dig selv, når du er presset eller stresset
 • Indsigt i hvordan du kan blive et mere ”helt” menneske

 

Hvis JTI bruges i en gruppe, kan den give jer:

 • Større forståelse for hinanden
 • Større indsigt i og respekt for jeres forskelligheder
 • Et fælles sprog at tale om forskelligheder på
 • Indsigt i hvordan I kan bruge jeres forskelligheder som et aktiv i dagligdagen

”Jeg blev overrasket over, at jeg fuldstændig kunne kende mig selv i min JTI-profil, som gav mig bedre forståelse for og accept af mig selv og mine handlemåder. Jeg blev også bedre til at anerkende, at mennesker opfatter forskelligt; når jeg tager ny information ind, må det godt være lidt ”løst i kanten”, mens andre har brug for, at den er helt klar og tydelig. Jeg lærte at understøtte nogle sider af mig selv, så jeg bedre kan komme mine kolleger i møde”.

– Margrethe Boel, ergoterapeut og fællestillidsmand, Sjællands Universitetshospital